"Soulmates" het zielsliefde-boek

Al meer dan 600 exemplaren verkocht

Ultieme liefde en confrontatie
Aantrekken en afstoten tegelijk kennen we allemaal in elke relatie. Maar wat als het zo intens wordt dat het je leven rigoureus verandert? Heb je ooit iemand ontmoet die je heeft ‘overvallen’ door een onvoorwaardelijke liefde, zo diep als je die nog nooit hebt gekend. Een liefde die er ineens was, zonder dat je er iets voor hoefde te doen. Werd je tegelijkertijd door diezelfde persoon geconfronteerd met jezelf. Met je moeilijkste emoties, die je het verst had weggestopt.
Misschien heb je dan een soulmate ontmoet. De verbinding tussen soulmates lijkt een liefdesband over levens heen. Soulmates worden hierdoor onlosmakelijk geassocieerd met reïncarnatie. Wat gebeurt er? Hoe ga je ermee om? Waarom komt zoiets heftigs in je leven?

75 intense ontmoetingen van soulmates
Een soulmate of zielsverwant ontmoeten kan een bijzondere ervaring zijn. Ook voor eventuele partners kan het lastig te begrijpen zijn. Dit boek nodigt je uit om 75 persoonlijke ervaringsverhalen te lezen over het fenomeen soulmates. De auteur heeft deze ervaringen verzameld van mensen die zelf deze bijzondere liefdesband hebben gevoeld. Zij weten dus als geen ander waar ze het over hebben. Dit boek is een verslag van hun intense, waargebeurde verhalen, belevingen en emoties. Voor mensen die met zielsliefde te maken hebben is dit een herkenning, een erkenning of soms een openbaring. Voor anderen is het een meeslepend boek over persoonlijke worstelingen en groei om weer echt jezelf te zijn.

Lees meer...

Bekijk een preview...

Lees boek beoordelingen...


Online bestellen

Paperback


eBook
(EPUB zonder DRM)


Bestel via Zielsliefde.nl
€ 14,95 + 2,95 (Post Europa)Bestel via Zielsliefde.nl
€ 11,99 (via email)


Ook via de Apple iBookstore
en de (online) boekhandels .


Titel: Soulmates
Subtitel: Zielsliefde, zielsverwanten, zielscontacten
ISBN nummer: 978-1-4475-6550-5
Auteursrecht: Tiny Kanters (Standaard Copyright Licentie)
Uitgave: 1
Uitgever: trueYou® Publishing
Gepubliceerd: 1 mei 2011
Taal: Nederlands
Pagina's: 158
Bindwijze: Perfect Gebonden Paperback
Inkt: binnenkant Zwart-wit
Afmetingen (cm): 15.2 breed × 22.9 hoog
Titel: Soulmates
Subtitel: Zielsliefde, zielsverwanten, zielscontacten
ISBN nummer: 978-9-0813-8831-3
Auteursrecht: Tiny Kanters (Standaard Copyright Licentie)
Uitgave: 1
Uitgever: trueYou® Publishing
Gepubliceerd: 1 juni 2012
Taal: Nederlands
Bindwijze: eBook (EPUB zonder DRM)
Bestand: 200 KB

 

Via email bestellen
Wilt u het boek bestellen dan kunt u ook contact opnemen met Tiny Kanters: info@zielsliefde.nl

Vertel het verder...
Vertel aan je vrienden, collega's, kennissen, enz. die geinteresseerd zijn in het fenomeen 'soulmates' dat dit nieuwe boek beschikbaar is.

Misschien vindt je het boek leuk om als cadeau te geven... of te krijgen.

Beoordeel het boek...
Heb je "Soulmates" al gelezen? Dan ben je uitgenodigd om het boek hier te beoordelen of op Lulu.com.

Als je het onderwerp ‘soulmates’ een warm hart toedraagt, kun je dit boek ondersteunen door ook je reactie te geven via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Hyves.

Verkrijgbaarheid
- De paperback-versie is bestelbaar via deze site (gemiddelde levertijd 1 werkdag) en via jouw boekhandel (gemiddelde levertijd enkele werkdagen), Amazon.com en Lulu.com (gemiddelde levertijd vanaf 5 werkdagen). Het is op dit moment niet bestelbaar via de Nederlandse online boekhandels.
- De eBook-versie is bestelbaar via deze site (gemiddelde levertijd 1 werkdag) en ook bijvoorbeeld via Bol.com, Bruna.nl, ECI.nl en Ako.nl

Recentie-exemplaar
Wilt u meer informatie, een recensie-exemplaar van het boek ontvangen, of een interview, dan kunt u contact opnemen met Tiny Kanters: info@zielsliefde.nl

Tiny KantersOver de samensteller
Tiny Kanters MKM is ervaringsdeskundige op het gebied van zielsliefde. Hij is trainer en coach voor bedrijven bij inspiratie-management.nl. Daarbij helpt hij mensen meer succesvol, authentiek en geïnspireerd te zijn. Daarnaast is hij kunstenaar. Met deze unieke verzameling van zielsliefde-ervaringen maakt hij het fenomeen ‘soulmates’ voor een breed publiek toegankelijk.

De redactie
Eindredactie: Elke Koevoet. Redactie: Hanneke Bonte, Caroline ten Cate, Angelique van Donzel, Jolijn van Oers, Valerie Bouwmeester, Wietske van Aken, Francis Verreck.