Meld je nu aan voor de Soulmates dag 2013

Soulmates dag, zaterdag 9 maart 2013 van 13:00-17:30
Hotel New York, Rotterdam
Dag-thema: “Wat doet zielsliefde met je?”

De Soulmates dag 2013 is speciaal georganiseerd om mensen die zelf een zielsliefde-ervaring hebben (gehad) een unieke kans te bieden om met elkaar in contact te komen en hierover te praten. Je kunt in persoonlijke ontmoetingen op een inspirerende manier ervaringen met elkaar delen. Een dag speciaal om in een integere en persoonlijke sfeer zielsliefde ervaringen te delen en om contacten met 'lotgenoten' te leggen. Een unieke gelegenheid om zielsliefde door de ogen van andere soulmates te zien!

     
Een impressie van het sfeervolle Hotel New York en de Bibliotheek zaal.

Wat betekent zielsliefde voor jou?
Veel mensen vinden het fijn om bevestiging te vinden van hun zielsliefde gevoelens of ervaren het als een verademing om met anderen te praten die ook zielsliefde hebben ervaren. Hoe heeft iemand anders het ervaren en beleefd, hoe is een ander door deze periode heengegaan, wat heeft het opgeleverd voor iemand, welke obstakels is een ander tegengekomen, hoe hebben anderen sommige dingen aangepakt of verwerkt? Andere mensen zoeken manieren om ermee om te gaan, of zitten met nog onbeantwoorde vragen, of willen handvatten aangereikt krijgen waar ze mee verder kunnen. Allemaal voorbeelden van vragen waarvoor ruim gelegenheid is om ze aan elkaar te stellen...

Persoonlijke contacten leggen
We bieden diverse mogelijkheden en werkvormen om contacten te leggen met andere mensen die ook een soulmate-band of zielsverwantschap (hebben) ervaren op een no-nonsense manier. Geen zweverige taal, geen spirituele mistgordijnen, geen ongrijpbare workshop, geen theorieën... Gewoon concreet met elkaar ervaringen uitwisselen of gewoon je verhaal aan iemand kwijt kunnen die het echt begrijpt. Een middag speciaal voor mensen die zelf zielsliefde hebben ervaren en hierover met anderen willen praten die ook zielsliefde hebben ervaren.

Programma

13:00 Zaal open (Bibliotheek)
13:00 – 13:15 Binnenkomst en ontvangst
13:15 – 13:45 Introductie
13:45 – 15:00 Korte persoonlijke kennismakingen
15:00 – 15:15 Pauze
15:15 – 16:15 Tafelgesprekken verschillende keuzeonderwerpen
16:15 – 16:30 Pauze
16:30 – 17:00 Persoonlijke wensen 'marktplaats'
17:00 – 17:15 Afsluiting
17:15 Ontvangst gratis boek
Mogelijkheid tot na-borrel

Bijdrage in de kosten
De bijdrage in de kosten is: € 27,50 p.p., vooraf te betalen via de aanmeldmogelijkheden aan de linkerkant. Dit is inclusief een gratis exemplaar van het boek "Soulmates" (naar keuze paperback t.w.v. 14,95 of eBook twv 11,99). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Bereikbaarheid Hotel New York, Rotterdam
Met de auto of openbaar vervoer.
Adres: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam
Als je na afloop lekker wilt uitwaaien of een watertaxi wilt nemen; Hotel New York is een prachtig historisch gebouw aan de Maas, het oude hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn. Je kunt er ook heerlijk dineren (wel reserveren).

Vrijwilligerswerk
De Soulmates dag is net zoals de website, zonder winstoogmerk en volledig georganiseerd door vrijwilligers. Bijzondere waardering hiervoor aan Susan, Annemarie, Lea en Nico die hun talenten en tijd hiervoor inzetten!
Wij wensen alle deelnemers een ontzettend fijne en zinvolle Soulmates dag 2013.

Tiny Kanters