Boeken
Wil je iets toevoegen bij dit onderwerp?

Nederlandstalig


Soulmates
Tiny Kanters

Ultieme liefde en confrontatie
Aantrekken en afstoten tegelijk kennen we allemaal in elke relatie. Maar wat als het zo intens wordt dat het je leven rigoureus verandert? Heb je ooit iemand ontmoet die je heeft ‘overvallen’ door een onvoorwaardelijke liefde, zo diep als je die nog nooit hebt gekend. Een liefde die er ineens was, zonder dat je er iets voor hoefde te doen. Werd je tegelijkertijd door diezelfde persoon geconfronteerd met jezelf. Met je moeilijkste emoties, die je het verst had weggestopt.
Misschien heb je dan een soulmate ontmoet. De verbinding tussen soulmates lijkt een liefdesband over levens heen. Soulmates worden hierdoor onlosmakelijk geassocieerd met reïncarnatie. Wat gebeurt er? Hoe ga je ermee om? Waarom komt zoiets heftigs in je leven?
75 intense ontmoetingen van soulmates
Een soulmate of zielsverwant ontmoeten kan een bijzondere ervaring zijn. Ook voor eventuele partners kan het lastig te begrijpen zijn. Dit boek nodigt je uit om 75 persoonlijke ervaringsverhalen te lezen over het fenomeen soulmates. De auteur heeft deze ervaringen verzameld van mensen die zelf deze bijzondere liefdesband hebben gevoeld. Zij weten dus als geen ander waar ze het over hebben. Dit boek is een verslag van hun intense, waargebeurde verhalen, belevingen en emoties. Voor mensen die met zielsliefde te maken hebben is dit een herkenning, een erkenning of soms een openbaring. Voor anderen is het een meeslepend boek over persoonlijke worstelingen en groei om weer echt jezelf te zijn.

Tweelingzielen<br>Patricia Joudry
Tweelingzielen
Patricia Joudry

Vind je ware spirituele partner
Tijdens een meditatie-oefening, vijfendertig jaar geleden, kreeg Patricia Joudry, auteur van dit boek, opeens een soort visioen. Patricia: 'Ik zag ineens in een compleet beeld wat de idee van tweelingzielen inhoudt: het splitsen van de ziel in een mannelijke en een vrouwelijke helft. twee bij elkaar horende helften, de lange weg die ze samen hebben te gaan om zich weer te kunnen verenigen en het alomvattende kosmische plan.' Ze begreep dat we zo'n sterk verlangen hebben naar aanvulling van wat ons ontbreekt, doordat we ooit één waren. Als we onze 'wederhelft' hebben teruggevonden, is eeuwig geluk ons deel. Patricia Joudry en de psychoanalyticus Maurie Pressman leggen uit wat zij onder tweelingzielen verstaan. Aan de orde komen onder meer: het mannelijke en vrouwelijke principe; herkenning van je zielepartner; seksuele relaties tussen tweelingzielen; groepszielen; verhalen van bekende tweelingzielen zoals o.a. het echtpaar Curie. Tweelingzielen kunnen elkaar alleen maar herkennen als ze beiden een bepaalde geestelijke rijpheid hebben bereikt. Werken aan jezelf is daarvoor volgens de auteurs een noodzakelijke voorwaarde. Een man moet zijn 'vrouwelijke' kant ontwikkelen en een vrouw moet de 'mannelijke' aspecten in zichzelf ontplooien. Door de tekst heen vertellen concrete personen, bij wijze van toelichting, wat hun is overkomen in de 'zoektocht' naar hun wederhelft.
Commentaar: Zo'n beetje het enige nederlandstalige boek over tweelingzielen maar beslist geen topper.

Commentaar: Dit boek is voor mij een soort hulpboek geworden. Ontzettend veel dingen die ik meegemaakt heb las ik hierin terug. Het is een extra hulp tijdens het transformatieproces en leert je op een hele mooie manier inzien hoe je kan omgaan met het tweelingzielen zijn, jezelf, de ander en andere mensen.
(Ivy)

 

De zetel van de ziel<br>Gary Zukav
De zetel van de ziel
Gary Zukav

naar een spirituele beleving van de werkelijkheid
De Zetel van de ziel Van Gary Zukav is, een klassiek boek. Het maakte bij verschijnen veel indruk, en is al vaak herdrukt. Het is een heel persoonlijke, inspirerende en indrukwekkende zoektocht naar de spirituele bezieling van het leven, naar de eeuwige kracht daar de essentie van is. Gary Zukav wil zijn ervaringen niet u delen. Hij schrijft: 'wij hebben samen veel te doen. Laten wij het in wijsheid, liefde en vreugde doen. Laat ons dit tot de menselijke ervaring maken. (bron www.bol.com)
Commentaar:
Een handig en toegankrlijk boek als je wilt weten wat een ziel is, hoe die werkt, wat emoties zijn en hoe je die kunt beinvloeden.

 

Het hart van de ziel<br>Gary Zukav
Het hart van de ziel
Gary Zukav

de kracht van emotioneel bewustzijn
Dit nieuwste boek van Gary Zukaf, geschreven samen met zijn partner Linda Francis, is zijn meest praktische boek tot dusver. Het is een uitnodigend 'werkboek', dat u op een speelse manier oproept te kijken naar uw emotionele hangups, materiële verslavingen en dwangmatige gedrag. Oefeningen, vragen en antwoorden, denkspelletjes helpen uw aandacht naar binnen te richten, naar het hart van de ziel. Wij hoeven de wereld niet te veroveren, maar moeten wel leven in harmonie met hart en ziel. De persoonlijke, originele en creatieve manier waarop Zukav en Francis deze boodschap brengen, zal weer tienduizenden lezers boeien en inspireren.
(bron www.bol.com)

 

Het hart van de ziel<br>Gary Zukav
Man, Vrouw en Zielenbewustzijn
Jaap Hiddinga
Man, vrouw en zielenbewustzijn is een boek dat de relatie met onze partner en de medemens vanuit een diep zielsniveau belicht. We kennen allemaal onze gevoelens, hoop en gedachten over liefde maar wat gebeurt er nu werkelijk met ons? Wat is aantrekkingskracht en waarom voelen we liefde voor die ander? Wat is een tweelingziel en wat is een complementaire ziel? Omtrent al deze en andere diepgaande vragen zoals de invloed van seksualiteit in ziel en lichaam wordt een dieper inzicht gegeven vanuit de geestelijke wereld via de uittredingen van de schrijver.
JAAP HIDDINGA zette in 1984 een petrochemisch ingenieursbureau op in Schotland. In 1993 kreeg hij een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. In 1996 vestigde hij zich als onafhankelijk adviseur management, export en marketing? Eerder publiceerden wij van zijn hand Engelen en visioenen en Visioenen en uittredingen (2e dr.).
(Ivy)

 

Strijd en overgave
Ken Wilber

Het is het meest heftig intense en ontroerendste boek over zielsliefde in de praktijk wat ik ooit las. Geen roman dus maar werkelijk gebeurt allemaal.
(Onbekend)

 

Verlangen naar mijn Tweelingziel
Sylvia Lucia

Boek over bewustzijn buiten het lichaam
In haar boek "Verlangen naar mijn tweelingziel" vertelt Sylvia Lucia over haar uittredingen in de sferen. Daar ervaart zij zichzelf als haar totale bewustzijn, zonder enige hinder te hebben van lichamelijke ongemakken. Ze ervaart de liefde, de vredige stilte en de energie van de zielengroepen waarin ze totaal lijkt te worden opgenomen. Ze ontmoet vrienden en familie tijdens haar astrale reizen en ook mocht ze mee met de hulptroepen van haar zielengroep toen zij op aarde hun hulp aanboden aan mensen die het moeilijk hadden. Na verloop van tijd kreeg ze een persoonlijke astrale taak waarbij ze een 12-jarige jongen, overleden aan leukemie, de weg wees naar het licht. Ook vertelt ze over Koos, die heel bang was om te sterven en die ze mocht helpen om los te komen van zijn lichaam. Ze beschrijft de ontmoetingen met haar tweelingziel, die soms zo ver van haar verwijderd lijkt te zijn. De intense blijdschap wanneer hun zielen elkaar weer even mogen ontmoeten, maar ook het machteloze, eenzame gevoel dat ze heeft om weer individueel verder te werken aan hun uiteindelijke complete hereniging. Behalve over tal van ontroerende, blije en liefdevolle situaties in de sferen schrijft ze ook op uitermate humoristische wijze over de belevenissen met haar vriendinnen in haar persoonlijke, aardse leven. Sylvia Lucia is zeer geboeid door wetenschappelijke onderzoeken over het bewustzijn dat doorgaat na de dood. Zij zoekt naar wetenschappelijke antwoorden op haar vragen en ziet de zaken die ze in de sferen meemaakt vaak bevestigd in haar dagelijks leven. Boeken als het kort geleden verschenen boek van cardioloog Pim van Lommel bevestigen haar ervaringen. De conclusie van van Lommel, auteur van de bestseller 'Eindeloos bewustzijn', luidt dat het bewustzijn van de mens los staat van zijn hersenen en zich buiten het lichaam bevindt. Het adembenemende boek van Sylvia Lucia leest als een trein en geeft een frisse en nieuwe kijk in een wereld die voor de meeste mensen verborgen is.

(Onbekend)

 

Engelstalig


Twin Flames: A True Story of Soul Reunion ,

Antera
About the Author
Antera has lived in close contact with her spirit guidance since she was a small child, and for many years has published channeled messages and inspirational stories. She and her husband, Omaran, teach spiritual-growth classes and are singer-songwriters. They founded the spiritual organization Center for Soul Evolution.

Product Description:
This is a remarkable, compelling story of True Love, a love that most people only dream about--and it happened to Antera and Omaran. When they met and discovered that they are not only soulmates, but twin flames separated thousands of years ago, they embarked on a journey of profound spiritual experiences as well as emotional healing. Anyone who has dreamed of meeting their most perfect spiritual mate will love this book, and discover the deeper implications of this kind of cherished partership.
Commentaar: Dit boek beschrijft zeer uitgebreid de conaties en worstelingen tussen tweelingzielen die deze heftige liefde met zich mee kan brengen.


Say yes to love,

Yael and Doug Powell

Say 'Yes' to Love: God Unveils SoulMate Love and Sacred Sexuality
From the Author
As I re-read these Messages in preparation for this book, I was filled with wonder and amazement. Though the Messages had come through me, I found myself learning new things and remembering things I had forgotten. Many times I found myself moved to tears. The tears were tears of joy at the beauty of these Messages and the power they have to transform all of us, and also tears of deep, profound gratitude for the incredible honor of being the vehicle through which God has given this gift.
If you will read with your heart, these Messages will do the same for you. They will fill you with awe and gratitude. And in ways both subtle and huge, on many levels in many ways, they will change you.

Please do not allow something like not having your SoulMate stop you from opening this book! In these pages God will reveal to you the amazing truth of Love and how it is already in your life. Step-by-step you will find the truth of your SoulMate and all the layers of resistance will melt away. There are blessings here for everyone, no matter what your current belief.

Product Description:
SoulMates, or Twin Flames, are each one-half of one cell of God's heart. When SoulMates come together, their loving sexuality releases atomic energy dormant in the cells. This ecstatic outpouring of Love has the transformative power to bring forth a New World. Yaël Powell's mystical communion with God illuminates SoulMate Love and how Sacred Sexuality can heal our planet.
Astounding, never before revealed information on the true nature of human Love and sexuality and the potential for reunited SoulMates to transform the world through Sacred Sexuality's atomic power.
(van www.amazon.com)

Commentaar: Dit boek is erg wollig en zweverig maar desondanks een briljant boek, je hebt het gevoel dat het klopt. Het beschrijft de liefde van soulmates op zo'n manier dat het lijkt alsof je een sneakpreview voelt van het niet-stoffelijke leven. Bovendien wordt ook aandacht besteedt aan de bijzondere sexbeleving tussen soulmates.

 


Say yes to love,

Yael and Doug Powell

Say Yes to Love: God Explains SoulMates
From the Author
It was December of 1986. Doug and I had just married. We sat together to meditate—a practice I had been faithfully doing at that time for fifteen years, a practice that had fed me and sustained me through the death of my son and through the loss of physical mobility to a powerful genetic disease.
Two years earlier I had begun to receive Messages. They began at the time I lost my mobility. I was in great physical and emotional pain. I was very seriously considering ending my life. Through this dark night God reached forth with an incredible love and gave me the strength to continue. There was no doubt who it was lifting me and renewing my faith in life. The Messages were "flashes" of love and of light. It was like receiving a "package" that was a totality—all the love and all the information---all at once "dropped" into my head.
On this December day I sat for the first time with Doug, my new husband and the love of my life. Although we had many a rocky road to travel ahead of us, even then we knew we were each other's destiny. I closed my eyes and touched Doug's hand. My entire being exploded into Light. A loving, pulsing Light that was alive with movement and luminosity.
In the midst of this experience I knew I had to write... Thus these messages began.
So with the deepest gratitude and humility, we offer God's messages on Soul Mates. Yaël & Doug

Product Description
An inspirational book of exquisite Messages from God containing information about SoulMates never before given to humanity. This work is the product of Yaël Powell's thirty year mystical communion with God, and is the first of a series. A exciting companion volume, God Unveils SoulMate Love and Sacred Sexuality, is also available.
This book would be of interest to people who loved Conversations with God, Celestine Prophecy, Walking Between the Worlds and The Golden Promise.
(van www.amazon.com)

Commentaar: Dit boek is erg wollig en zweverig maar desondanks een briljant boek, je hebt het gevoel dat het klopt. Het beschrijft de liefde van soulmates op zo'n manier dat het lijkt alsof je een sneakpreview voelt van het niet-stoffelijke leven.

 


Twin Souls and Soulmates

Azena Ramanda (Channeler), Claire Heartsong

Excerpted from Twin Souls and Soulmates by St Germain Through Azena. Copyright © 1995. Reprinted by permission. All rights reserved
'Experiencing Christ-consciousness within yourself, loving unconditionally that which you are as you exist and abide in your reality at this point in time, creates the resonance within your being that attracts the identical essence within the opposite body of soul energy - your soulmate will manifest in physicality as a natural progression and merges with your energy and you with it. And as you merge together closer and closer and drink more and more of one another's cups, you become One, and you become one another's strength and one another's love. As this occurs, you experience what is called enlightenment. The physical expression of your soulmate automatically appears.
Your twin flame is the identical vibration of the vibration you emit in your personality Self in this your now moment. And if you will recognize that you already embody the principle of love, then you will merge with your soulmate and the merging of soulmates creates miracles.'

Product Description:
A fascinating account of St. Germain's merging and ascension with his own soulmate Portia, and also an eye opener to the deeper spiritual mystery of this most misunderstood subject.
Commentaar: Een werkelijk briljant boek met verhelderende inzichten, wel moeilijk toegankelijk.

 

Meer Engelstalig