web page hit counter 1067. Door de tweelingziel mislukt elke relatie?
Wil je jouw antwoord toevoegen?      Wil je een vraag stellen?

Onbekend

Steeds als ik een leuk meisje tegen kom dan kan ik er niet op verliefd worden. Omdat mijn tweelingziel er steeds doorheen komt. Als we sex hebben voelt zij iets aan mij en zegt ze is er een ander. Het is gewoon weg dat ik mijn gevoel niet op haar kan afstemmen omdat mijn gevoel op mijn tweelingziel staat afgestemd. Ook als ik haar kus dan merkt ze iets ja heel vreemd allemaal. Ze vertrouwd mij niet meer en het is weer over. Hoe ervaren jullie dat?

Antwoord 1
Dit zal altijd zo blijven helaas. Je echte wederhelft laat zich niet ontkennen en tot de tijd dat jullie weer samen komen, zal dit patroon zich blijven herhalen. Daar kun je weinig aan doen behalve jezelf toestaan te groeien in het zielsliefde proces, je gevoelens toestaan er te zijn, en er een beter mens van proberen te worden. Uiteindelijk zullen jij en je zielsliefde bij elkaar komen. Blijf zoveel mogelijk trouw aan jezelf en jouw ware gevoelens, dan komt het echt goed.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja hoor, een ander kan, als die daar gevoelig voor is, merken dat ze bij je is. Dat is mij zelf ook al eens gezegd. Dat je zelf niet goed met je nieuwe vriendinnetjes kan afstemmen, zegt genoeg: je bent zelf ook aldoor bij je tz. Ik vrees dat je op je tz zal moeten wachten. Zoals zovelen op deze site doen.
(Arundash)

Antwoord 3
Je doet er het beste aan om dan geen vaste relatie meer aan te gaan en je al helemaal niet te gaan vastleggen door trouwen of kinderen te krijgen, want de vrouw met wie je dat doet zal altijd tweede keus zijn als dat je tz niet is. Ik zit zelf in een soortgelijke situatie als vrouw. Mijn tz heeft een vrij prille relatie en hij weet diep in zijn hart heel goed dat hij niet met haar in zee moet gaan maar hij stopt dat weg. Ik sta erbij en kijk ernaar en ik weet hoe dit zal aflopen als hij niet iets doet (als in de relatie bijtijds stoppen). Hij zal heel ongelukkig worden omdat hij straks al zijn vrijheid kwijt is. Maar wie niet luisteren wil (naar zijn eigen hart) meot maar voelen. Het is niet aan mij als zijn tz om hem hiervan te weerhouden. Hij zal die lessen dan wel nodig hebben denk ik.
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn mening: Je gevoel / ziel probeert je duidelijk te maken dat je bij je Tweelingziel hoort. Andere vrouwen herinneren je er ook aan dat jij diep van binnen je Tweelingziel mist en actie moet ondernemen. Je Tweelingziel kan jou ook aanvoelen wanneer je met een ander bent. Haar pijn en gemis krijg jij dan ook door waardoor jij blokkeert. Luister naar je gevoel. Dit zal zo blijven tot jij naar je eigen gevoel luistert
(Alica)

Antwoord 5
Het is het standaard probleem van de blijvers. De weglopers hebben hiet meestal totaal geen probleem mee. Ik zelf ben de blijver (31 jaar). Heb onlangs weer spiritueel/fysiek contact met mijn TZ op haar verzoek na 23 jaar. Ik heb in de tussenliggende periode ook verschillende malen andere partners geprobeerd, maar kwam steeds tot de conclusie dat ik alleen maar van mijn TZ kan houden. Dus ik heb me teruggetrokken uit de ratrace der liefde omdat ik andere vrouwen het verdriet van afwijzing niet wil en kan aandoen.
(Antoon)

Antwoord 5
Zolang je er beiden niet klaar voor bent, zal het met je tweelingsziel of zielsverwant ook niet lukken. Enkel als je beiden liefhebt vanuit je hart, niet vanuit het ego kan het lukken. En dan moet je nog de karma uit je vorige levens samen oplossen.In mijn geval waren we er beiden niet klaar voor.En hebben we deze kans ook laten voorbij gaan.(Onbekend)