web page hit counter 0925. Als ik een andere man ontmoet zit mijn Z.L. steeds op mijn schouder
Wil je jouw antwoord toevoegen?      Wil je een vraag stellen?

Onbekend

Ik ben bezig om mijn t.z. los te laten, ga af en toe uit (na jaren). Ik heb 3 keer een man ontmoet en mee afgesproken, steeds als ik contact heb met een andere man is mijn zielsliefde erbij, hij zit en zweeft dan om me heen , Ik kan dan niet die man de aandacht geven en goed naar hem luisteren omdat mijn ex t.z. er steeds bij is, ik ben dan met die man die ik ontmoet heb maar eigenlijk zijn we met z`n drieeen. Wie herkent dit en hoe ga je daarmee om?? Op deze manier kan ik nooit een nieuwe relatie beginnen, dit is me al 3 keer overkomen dus heb besloten om voorlopig maar alleen te blijven waar ik eigenlijk niet voor kies. Wie heeft raad, advies??

Antwoord 1
Alleen ben je niet, jouw tweelingziel is bij jou. En dat is de bedoeling want daar gaat het om, dat jullie bij elkaar komen. Er wordt vanalles gedaan van boven om het te laten inzien dat jullie toch echt bij elkaar horen. Dan zul je pas echt gelukkig worden. Ik ervaar dat zelf ook als ik met een vrouw praat dan is zij steeds bij mij. Ook al denk ik aan een andere vrouw ook dan komt zij erdoor heen. Dan weet ik al genoeg alleen moet mijn tweelingziel dat ook nog effe in gaan zien. Zolang zij mij weigert zolang zullen onze problemen blijven.
(Onbekend)

Antwoord 2
Waarom wil je je tweelingziel loslaten?
(Onbekend)

Antwoord 3
Dat is een moeilijke vraag. Ik herken het bij mijn tz. Hij is ook niet in staat om met een andere vrouw en relatie vol te houden omdat hij iedereen met mij vergelijkt. Zelf ben ik wel gebonden, maar was dat al voordat ik erachter kwam dat hij mijn tz is. Nu dat duidelijk is, voel ik nog steeds niet de drang om bij mijn man weg te gaan. Het is een heel sterk gevoel van "alles komt op zijn eigen tijd en niet eerder of later". Nu is voor mijn man en mij, en ergens in de toekomst ligt iets voor twin en mij. Ik voel dat we er beiden nog niet 100% klaar voor zijn. Mijn raad aan jou is om vooral heel goed naar je hart te luisteren. Als er geen plaats is voor een andere liefde, dan niet. Is die plek er wel, maar op een andere manier dan voor je tz, dan is dat prima. Ga er dan voor en kijk gewoon wat er gebeurt. Uiteindelijk zijn tweelingzielen wel bedoeld om bij elkaar te komen, en dat voel jij als je zegt dat hij er altijd bij is als je aan het daten bent. Hij zit in jou en andersom. Maar het wil niet zeggen dat jullie nu al helemaal klaar zijn voor een relatie. Dat weet je alleen zelf. Daarom: luister heel goed naar je intuitie, dan ga je nooit fout.
(Onbekend)

Antwoord 4
Het lijkt alsof ik me aan niemand meer kan binden, ten eerste omdat mijn t.z. steeds om me heen zweeft, en op mijn schouder zit, ten tweede dat gevoel wat ik bij mijn t.z. heb is zo hemels, en onbeschrijfelijk, dat heb ik niet bij een ander, bij niemand, dit alles maakt me erg eenzaam, zelfs in een groep van 100 mensen voel ik me alleen, herkent iemand dit? en hoe kun je hiermee omgaan?
(Onbekend)

Antwoord 5
O ja, ik zit al een jaar zo in datzelfde schuitje als jij ! Heb m'n ZL in nov 2010 ontmoet en dan begon het aantrekken en afstoten, telkens weer opnieuw. Hij koos voor zijn vrouw, we bleven vrienden, maar ik kon m'n gevoelens niet verwerken. Dus sprak ik af met andere mannen in de hoop om hem te vergeten ... Neen dus, hielp niet. Bovendien maakte dit hem jaloers. Sinds september vorig jaar is het contact tussen ons verbroken. Ondertussen heb ik 2 enorm korte relaties gehad ... en net als bij jou voel ik mijn ZL als derde persoon aanwezig. Waardoor ik telkens de relatie moest opgeven. Ja hoor, ik weet hoe het voelt. Ik leg me er gewoon bij neer. Ik weet dat hij mijn ware liefde is, en laat alles vanaf nu gewoon op me afkomen. Volgende week heb ik opnieuw een afspraakje met een man, maar ik maak me geen illusies meer ... Misschien voel ik me er goed bij? Zoja, des te beter, zoniet dan is het maar zo ...
(Onbekend)

Antwoord 6
Herkent iemand zich in vraag 925 (deze vraag), wil graag raad of advies.
Ik zou zo graag advies / goeie raad hoe ik met vraag 925 om kan gaan, het lijkt alsof ik me aan niemand meer kan binden, ten eerste omdat mijn t.z. steeds om me heen zweeft, en op mijn schouder zit, ten tweede dat gevoel wat ik bij mijn t.z. heb is zo hemels, en onbeschrijfelijk, dat heb ik niet bij een ander , bij niemand, dit alles maakt me erg eenzaam, zelfs in `n groep van 100 mensen voel ik me alleen herkent iemad dit? en hoe kun je hiermee omgaan
(Onbekend)

Antwoord 7
Vraagsteller,is die persoon waar jij tijdelijk iets voor voelt,geen soort van "bliksemafleider"? Ik had na tz- ontmoeting een boodschap dat er een relatie tussen ons in het verschiet lag,via horoscoopuitleg. Ik dacht dat ik gek werd (hij was immers gebonden) en in blinde paniek ben ik mij in gaan schrijven bij een relatiebureau. Of iemand anders het alsjeblieft kon overnemen. Mijn zoon waarschuwde mij toen dat dat geen zin had. Hij was een heel helderziend joch. Toen kwam ik na twee maanden weer tot rust en wacht nu mijn tijd tot hereniging af...
(WieWeet)

Antwoord 8
Ja, het blijft tobben. Het is voor mij ook een enorme emotionele last om te moeten gaan met een twin die mij de rug toe heeft gekeerd en met het feit dat niemand anders mij een soortgelijk gevoel kan geven. Soms kan ik zelfs in het openbaar mijn tranen niet bedwingen. En iedereen die zegt 'maak je niet druk, ooit komen je twin en jij weer bij elkaar', die gaat voorbij aan het feit dat we nú op deze aarde leven en dat het verdomde moeilijk is om dat in je eentje te moeten doen, omdat een ander toevallig nog niet zo ver is voor die tweelingzielband. Stank voor dank. Sterkte iedereen die daar ook mee zit.
(Onbekend)

Antwoord 9
Voor mij is het een herkenbare ervaring geweest. Ik heb wel zo nu en dan contact met mijn tz, dat is verder goed. We zijn beide vrijgezel, ooit wel een relatie met elkaar gehad. De band tussen is ons erg sterk. Ik ben nu zover dat ik in mijn eigen kracht sta zonder dat ik mezelf verlies in die binding. Op afstand kan ik hem ook voelen maar het heeft geen invloed meer op mij als persoon. Ik denk zelf zolang je tz nog invloed heeft op je leven dat je op een of andere manier nog afhankelijk bent van dat gevoel. Ik ben nu zover om op eigen benen te staan en weer verliefd te worden op een andere man. Mijn overtuiging dat je er niet automatisch vanuit kunt gaan dat het aan het eind van de rit tot een relatie komt met je tz. Het zijn lessen die je samen hebt dat is het uitgangspunt, lijkt me. Ook al heeft je tz een relatie met een ander, is het niet alleen een les voor je tz om het uit te werken met zijn partner maar het is ook een les voor jou om terug te gaan naar je zel! fstandigheid.
(Manon)

Antwoord 10
Aan antw.8: je schreef zoiets als "mensen gaan voorbij aan het feit dat wij nu beiden leven". Dat raakte me. Want dat voel ik soms ook zo wanhopig. Mijn twin en ik zijn beiden geincarneerd zoals men dat noemt, dus beiden in het leven. Maar er zijn diverse zaken die ons belemmeren om nu voor elkaar te kiezen. En soms grijpt mij dit naar de keel omdat dit leven eindig is. Ooit zal het stoppen en een van ons zal als eerste overlijden. Daarna is het maar de vraag wanneer we elkaar weer zullen tegenkomen. Dat dat gebeurt, daar heb ik wel vertrouwen in, maar zullen er dan misschien vele levens tussen zitten? Pfff, ik ben nog niet klaar voor de grote stap om met hem verder te gaan, hoezeer ik ook weet dat hij en alleen hij mijn TZ is. Hoe moeten we hiermee omgaan?
(Onbekend)

Antwoord 11
Ohja dit herken ik. Ik heb dit zovaak gehad, ook toen ik een keer met een jongen uit wou gaan gewoon voor de gezelligheid wat nog niet vast stond, liep ik met een vriendin naar huis en ik liep met haar mee,en we waren zo aan het kletsen over die jongen en ja hoor we liepen precies het pad waar me lief woont (wat we anders niet doen) en huppa zag me TZ. Zovan hier hoor je bij hoor! Liefs
(E.)

Antwoord 12
Aan antwoord 10: mijn ervaring= 1 leven hier met twin en het daaropvolgende zonder,dan weer 1 met,enz. dus om en om.Dan is hij hier weer solo dan weer samen dan ben ik hier solo enz.Er zit een bepaald patroon in,en soms even bij elkaar,soms alleen even in de buurt,de eerste keer een heel leven lang.Alles is mogelijk.Mijn gevoel zegt (en ik heb hier ook aanwijzingen voor), dat we bij elkaar komen en 14 of 15 jaar gaan samenwerken,echt als de helft van 1 project dat we niet samen uitkiezen maar dat van boven exclusief voor ons twee bedacht is,daarna samen hier weg.En dan hij weer een laatste leven alleen, als engel, en ik daarboven als zijn gids,en daarna voorgoed 1 !
(Wieweet)

Antwoord 13
Ja, lastig, lastig. Ik heb mijn tz in 2008 ontmoet en weer losgelaten. Door tekens heb ik de indruk dat we in dit leven weer bij elkaar komen maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Ik moet er niet aan denken om iets met een andere man te hebben, voelt als vreemdgaan. Maar aan de andere kant is het wel alleen zo. Wat is de bedoeling? Ik zie soms ook de naam van een andere man die ik ken als teken, maar minder opvallend als de naam van mijn tz. Vroeger vond ik die man wel leuk. Is het de bedoeling dat ik eerst iets met die andere man aanga? Dat zie ik eigenlijk helemaal niet zitten. Raadselachtig allemaal!
(Serendipity)