web page hit counter 0870. Aantal tweelingen symbolisch voor rol tweelingzielen?
Wil je jouw antwoord toevoegen?      Wil je een vraag stellen?

Wieweet

Dit is een hele far-out theorie misschien maar ik stel hem hier toch ter sprake. Wat mij aan het denken zet is, de afgelopen tien jaar zeker, de constatering van het grote aantal tweelingen dat ik op straat zie. Bij mij in een relatief klein straatje: drie tweelingen geboren in een jaar. Nu het volgende:zou er een analogie kunnen bestaan, symbolisch, voor het toenemende aantal tweelingzielen in de wereld en het toenemende aantal tweelingen in de wereld? Is dat toenemende aantal tweelingen een verpakte boodschap voor de rol die tweelingzielen in de wereld gaan spelen op korte termijn? Ik kwam hierdoor mede op de gedachte doordat mijn tweelingziel een tweeling heeft en ook mijn zus, die een voorlichtingsrol t.o.v. mij/ons speelt op zielsniveau, heeft een tweeling, allebei twee-eiig.

Antwoord 1
Ik heb precies hetzelfde. Bijna elke dag zie ik iets dat met tweeling te maken heeft. Een tweeling op straat, op tv, het woord twin etc. Op een bepaald moment hadden 6 van mijn clienten met tweelingen te maken (zelf tweeling, hun kinderen etc), dat is veel meer dan de statisatische 1%. Ik dacht dat dit de bevestiging was dat mijn TZ inderdaad mijn TZ is?
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat heeft niets te maken met het feit dat er meer tweelingzielen moeten zijn... Het feit is dat mensen steeds ouder zijn als ze kinderen nemen, de kans op tweelingen is dan veel groter. Dus geen zweverig gedoe, maar puur logische down to earth verklaring voor.
(Onbekend)