web page hit counter 0857. Niemand... behalve...
Wil je jouw antwoord toevoegen?      Wil je een vraag stellen?

Onbekend

Lang geleden las ik zijn woorden online. Als iemand me ooit zei dat er liefde kon ontstaan online lachte ik ze vierkant uit dat leek me zo absurd! Toch is het me overkomen. Ik heb zijn stem gehoord, het was de stem uit duizenden die ik altijd zal herkennen. Ik zag zijn foto's. hmz ok? Maar its him! Ik spreek hem niet meer, al lang niet maar toch. Niemand kan mij nog versieren sindsdien ik vind ze allemaal niets aan! Ik vind ze saai en vervelend ook. Wat mankeert mij toch? Ik denk bv go on with your life oid maar nee hoor! iets in mij lijkt wel een blauw druk te hebben ontvangen het is hem of niets! Is dit normaal en herkenbaar? Ik weet niet of hij dit ook zo ervaart denk van niet? Volgens mij baalt hij van mij als een stekker, hij vind me maar raar oid. Maar is dat echt zo of? Ik heb plenty tekenen gehad inzake hem, dus waarom twijfel ik? Maar komen we dan wel of niet tot elkaar. Ik snap niets van dit fenomeen.

Antwoord 1
Na hem ontmoette ik ook niemand anders meer die aan het gevoel kon tippen. Maar het was een zware last. Ik snapte er ook niets van, komen we nou wel of niet bij elkaar? Hij is onaardig tegen mij, dus ik heb besloten dat ik hem niet als partner wil, TZ of niet. Mijn antwoord is dus niet zo positief helaas. Ik gun hem alle goeds, maar ik verdien iemand die me beter behandelt. Desnoods blijf ik alleen. Positief is wel dat sinds ik het heb besloten ik zijn onaardigheid ook achter me kan laten. Het is niet meer mijn zorg. Dus kom maar op met die nieuwe kandidaat!
(Onbekend)

Antwoord 2
Dit is heel herkenbaar. Niet zozeer dat hij onaardig is, maar wel het gevoel dat ik soms heb dat hij me eerder irritant dan leuk vindt. Dat haal ik me zelf in mijn hoofd en hoeft helemaal niet zo te zijn, maar ik kan het gevoel niet ontkennen. Waarschijnlijk denkt hij helemaal niets op zulke momenten. Het idee dat geen enkele andere man aan deze liefde zal kunnen tippen herken ik ook. Het is een liefde die nooit helemaal zal verdwijnen, altijd latent aanwezig zal zijn. Maar dat wil niet zeggen dat ik nooit meer in staat zal zijn mijn liefde aan een andere man te schenken. Liefde wordt niet minder, het wordt slechts gedeeld onder meerdere personen. Wel zal die liefde anders voelen. Anders verschilt natuurlijk van minderwaardig. Na hem is er ook bij mij nog geen serieuze nieuwe kandidaat geweest, maar wellicht komt die nog. Ik verwacht niets en zie wel wie of wat er op mijn pad wordt geplaatst. Aan mij om daar verstandig mee om te gaan. Voor jou hoop ik dat er ook weer een mooie liefde komt, maar forceer niets.. Zoals Paolo Coelho zo mooi schreef: "Een man moet eerst weggaan om terug te kunnen komen." En zo is dat ook met Liefde. Wat de toekomst ons brengt weten we niet. Dat weet alleen God. Dus ik geniet van vandaag en leef van moment tot moment, zodat ik helder kan zien wat Hij op mijn pad brengt. Sterkte!
(M)