web page hit counter 0576. Een opdracht?
Wil je jouw antwoord toevoegen?      Wil je een vraag stellen?

L.

Ik ben God/Bron/Universum enorm dankbaar dat ik mijn lieve J. heb mogen ontmoeten. Mijn onrust en zoeken is over. Ondanks diep verdriet en enorm gemis voel ik me gelukkiger dan in 16 jaar het geval is geweest. Wat ik mij de laatste weken elke dag afvraag, is wat de boodschap is van onze hereniging. Hij is mijn zielslief uit voorgaande levens maar zal dat in dit leven niet worden. Voor mij was het beslist een wake-up call en ligt er een andere opdracht voor mij te doen. Het licht/liefde helpen verspreiden over de wereld. Maar voor J. dan? Wat is de boodschap van onze ontmoeting voor hem? Want het gaat niet ongemerkt aan hem voorbij. Ik geloof dat hij nog vaak in enorme verwarring en boosheid aan mij denkt. Ik denk dat hij ook in een transformatieperiode zit. Maar waarom zo jong? Ik geloof er niks van dat hij nergens last van heeft en pas over een jaar of 10 hier weer aan terug denkt. Ik geloof wel dat het hem op welke manier dan ook (verslaving? extreem gedrag?) kan! lukken om mij de komende jaren uit zijn systeem te bannen als hij, om dit te ontvluchten, niet luistert naar zijn gevoel. Ik moet er voor zijn eigen welzijn niet aan denken!!! Dan voel ik me bijna schuldig dat wij elkaar ontmoet hebben, terwijl ik daar toch ook niks aan kan doen. En dat vind ik zo erg voor hem!!! Ik red me wel, ik ga wel op zoek, maar hij...... Wat is nu voor hem de boodschap? En voor ons allen hier; het is toch niet zo dat de ontmoeting met je tweelingziel er alleen om gaat om een aardse relatie met elkaar te krijgen? Gaat het er bij iedereen niet om dat wij een grotere opdracht te vervullen hebben? Of heb ik dat gevoel alleen omdat er tussen J. en mij zo'n groot leeftijdsverschil zit? Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden, want dit houdt me de laatste weken enorm bezig. Liefs

Antwoord 1
Dat gevoel heb ik ook hoor, dat er een groter doel voor ons is en dat we elkaar moeten helpen om niet meer bang te zijn, bang voor van alles en nog wat ik denk dat we de wereld moeten helpen om een stukje lichter en Liefdevoller te maken en ja daarbij mis ik mijn twin wel eens, maar in mijn eentje is het ook al een stukje wat ik meegeef aan anderen..sterkte en liefs
(Onbekend)

Antwoord 2
Zielsliefde is de verzamelnaam voor de liefde voor zielsverwanten, tweelingziel is veel heftiger, raakt je tot in het diepst van je ziel, ken meerdere zielsverwanten, 2 heel dichtbij, maar ken maar 1 tweelingziel.
(Onbekend)

Antwoord 3
Zielsliefde is een proces,tweelingzielen zijn twee van dezelfde energie of entiteit,zielsliefde is de interaktie tussen die twee. Ik denk, alle processen die een ziel door moet maken met een ziel die dicht bij hem staat,dat is zielsliefde.
(Onbekend)

Antwoord 4
Tweelingzielen kunnen een gezamelijke opdracht hebben.Ik denk het te weten wat de opdracht van ons, mijn tweelingziel en ik, is.We zitten aan het eind van een 5000-jarige cyclus,+/- 84 generaties, en om die overgang naar een nieuwe cyclus soepeler te laten verlopen,zijn wij geroepen (niet gevraagd maar geroepen) of wordt er van ons geeist, dat wij aan die overgang meewerken.Ik weet ook in welke sector dat zal zijn.Vraag me niet hoe ik het weet, ik ben helderwetend en krijg boodschappen door.Pas resp. in en op de tweede levenshelft (duurt nog een paar jaar).
(Onbekend)

Antwoord 5
Aan degene van antwoord 4, weet jouw tweelingziel dat ook, dat jullie een opdracht hebben en welke opdracht?
(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 5: Nee daar heeft hij geen flauwe notie van,nog niet.Er komen wel tekens op zijn pad,die bij hem een lichtje doen opgaan.Dan wordt hij daar naartoe geleid en door een sprong in zijn bewustzijn,gaat hij het doorkrijgen.Ze zeggen wel "pas op voor hineininterpreteren” maar ik heb zelf ook tientallen jaren geleden tekens gekregen van hetgeen hij bij mij moest doen.Echt ongeloofijk bijzonder.Hij heeft mij geopereerd aan een getordeerde grote cyste op mijn 48e.Exact 30 jaar eerder op mijn 18e,had ik dezelfde handeling uitgevoerd als hij bij mij,ik moest een veearts assisteren bij een getordeerde koeiemaag.Het ding zag er hetzelfde uit als mijn cyste.Dus ik zag het filmverslag van mijn operatie en ik was zo ontroerd.Ik begreep de boodschap.Ik vertel dit met het idee of vermoeden dat hij ook ooit een keer een boodschap heeft gehad.En wanneer de tijd daar is dat we moeten samenwerken dan ziet hij iets van die boodschap terug in zijn huidige leven.Maar hij is nu nog niet zover.In het zi! ekenhuis waar hij mij geopereerd heeft daar was ik 10 jaar eerder simulatiepatient.Toen ik dat niet meer kon combineren met mijn bedrijf zei de arts/opleider:”Als het ooit afloopt met je bedrijfje dan kom je weer terug”.
(Onbekend)

Antwoord 7
bij ons is het volgens mij simpel; we moeten in 1e instantie iets over doen wat we eerder verprutst hebben. hoe ik dat voor mekaar moet krijgen; waar ik de moed vandaan moet halen, de concentratie en het zelfvertrouwen? in mezelf ik weet het, maar hoe hoe hoe? het is onmenselijk... niet helemaal onmogelijk maar onze band, de bron, hoe the hell moet dat? vindt twin dat ook? kan hij dat?kan ik dat? we hebben geen contact; als we 80 zijn is t hiervoor te laat.
(Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 7: Als je iets moet overdoen met je twin,iets karmisch, dan wordt de gelegenheid vanzelf geschapen en dan krijgen jullie een opdracht,misschien zonder het van elkaar te weten,mijn tweelingziel was zelfs net aangenomen in het ziekenhuis waar hij mij zou opereren! Dat is het leuke van een opdracht vervullen,alle deuren gaan voor jullie open.Ik zou me daar niet teveel zorgen over maken.Enne....de vrouw van Abraham,Sara, had die niet op haar 80e de opdracht gekregen dat ze zwanger zou worden,lol.Je bent volgens mij in tweelingzielschap nooit ergens te oud voor.Dat bepalen ze "daarboven" wel.
(Onbekend)

Antwoord 9
Thanks.
(Onbekend)