214. Angsten overwinnen om bij iets ongelofelijk moois te kunnen zijn

Alicia

Bij een bedrijfsetentje van mijn vriend zijn werk wachtten we nog op een stelletje wat nog moest komen. Toen ik me aan hem voorstelde, sloeg meteen de bliksem in. Ik werd meteen zenuwachtig van deze jongeman en wilde meteen wegsprinten in het restaurant. Ik kon het niet laten om naar hem te kijken en te lachen. We hadden allebei het gevoel dat we elkaar ergens van kenden. We gingen al onze werkervaring af en konden nog niet vinden waar we elkaar van kenden. Omdat we zo druk met elkaar in gesprek waren, waren we onze partners helemaal vergeten.

We hebben op onze her ontmoeting, jaar na ontmoeten restaurant, elkaar meteen gezoend. Het voelde zo vertrouwd en het zoenen zo speciaal. We hebben toen een affaire gehad. Deze affaire is na twee maanden uitgekomen doordat zijn vrouw vermoeden had dat ik verliefd op hem was. Al het contact werkt verbroken en na een paar dagen zocht hij alweer contact met mij. In totaal hebben we 4 maanden een affaire gehad en 1 maand een echte relatie.

Mijn toentertijd huidige partner kwam erachter omdat hij ook iets vermoedde. Hij kon er totaal niet mee omgaan en vond het soulmate gebeuren allemaal onzin. We zijn toen meteen uit elkaar gegaan. Zijn vrouw vond het ook allemaal onzin en beweerde dat ik hem gewoon had verleid en dat soulmate gebeuren allemaal onzin is.
In die vijf maanden heeft hij telkens het contact verbroken en kwam hij weer terug.
Tot op heden is hij helaas nog niet gescheiden omdat zijn vrouw niet wilt scheiden terwijl zij hem kotsbeu is.

Een obstakel is dat zijn vrouw hem vreselijk kleineert, maar hij is zo onzeker dat hij zijn vrouw gelooft. Hij was bijna gescheiden, maar van zijn vrouw mocht hij zijn kind nooit meer zien. Ook slikt hij medicijnen voor zijn depressie. Hij moet er nog steeds achterkomen dat hij stress heeft door zijn vrouw en hij die medicijnen niet nodig heeft. Door zijn medicijn gebruik worden onze soulmate gevoelens ook geblokkeerd.

We wilden allebei een liefdesrelatie en hadden dit ook met elkaar. Alleen zijn vrouw gooide weer roet door het eten dat hij zijn kind nooit meer mocht zien. Voor hem was het ook allemaal te mooi om waar te zijn door de rotjeugd die hij heeft gehad.

Omdat we tweelingzielen zijn, komen we weer bij elkaar. Alleen afwachten tot wanneer hij sterk genoeg is. Hij is nog altijd met zijn huidige vrouw waar hij 13 jaar mee samenleeft.
Hij heeft een broer en zus relatie met zijn vrouw en is enkel nog voor zijn kind samen met zijn vrouw. Het is afwachten tot hij sterk genoeg is om te beseffen dat hij zijn kind niet kwijtgeraakt en dat zijn kind ook alleen maar die stress voelt van hun samen. Ik wil dolgraag hem als partner hebben en ik dien geduld te hebben wanneer hij weer contact opneemt.

Wat deze zielsliefde mij heeft gebracht is je angsten overwinnen om bij iets ongelooflijk moois te kunnen zijn. Angsten zijn niet zomaar te overwinnen en kost veel tijd, maar alles voor onvoorwaardelijke liefde.

Voor mij was het meest bijzondere het gevoel dat we samen waren was gewoon een goed gevoel. Helaas dat de tijd vreselijk snel ging. De eerste keer dat we zoenden voelde al meteen speciaal en samen slapen voelde ook al zeer speciaal.

Erotiek met mijn soulmate is echt het uiterste. Niemand anders dan mijn soulmate zal dit ook kunnen geven. Het voelde alsof we op een wolk zweefden, zo enorm vertrouwd met elkaar alsof je elkaar al veel langer kent en begrijpt.

Het zielsliefdegevoel is voor mij; continue denken aan de ander, elkaar steunen door dik en dun, voor elkaar gaan, elkaar begrijpen, etc.

Vanaf 12 september 2009 heeft hij het contact verbroken. Soulmate gebeuren was onzin en hij had zich compleet laten verleiden. (Woorden van zijn vrouw)

Ondertussen heeft hij meerdere keren weer contact gezocht en zelfs laten weten dat hij van me houdt. Helaas merkt zijn vrouw dat we weer contact hebben en moet alle contact weer verbreken.

We komen ooit bij elkaar, daar ben ik 100% van overtuigd.

Nadat hij zij dat soulmate gebeuren allemaal onzin was etc, heb ik nog contact met andere mannen gezocht. Dit ging gewoon niet, want ik had mijn soulmate nog in gedachten. Ik had het gevoel dat ik vreemd ging. Een ander kan mij niet bieden wat mijn soulmate kan. Een relatie aangaan waar je minder voor voelt, voelt gewoon niet goed.

Goh.... ik wil zoveel vertellen… Wil je meer weten, lees dan mijn blog (binnenkort volledig online) op n050176.web-log.nl Daar staan al mijn ups en downs in dagboek vorm weergegeven.